Nemanja Dostan je diplomirao Psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije u Novom Sadu 2012. godine.
Sertifikovan je hipnoterapeut od strane Internacionalne hipnoterapeutske asocijacije, trener asertivnosti od strane Psihopolis instituta i licencirani medijator od strane Nacionalnog centra za posredovanje u rešavanju sporova.
Tokom višegodišnjeg usavršavanja iz oblasti psihoterapije nadogradio je svoje znanje iz različitih psihoterapijskih modaliteta, prvenstveno transakcione analize, integrativne emocionalne terapije, REBT-a i hipnoterapije.
2012. godine započinje sa savetovanjem u psihoterapiji i kao edukator pri udruženju Odigos, a značajno iskustvo u radu stekao je kao volonter psiholog-savetnik u Centru za ratnu traumu od 2012. do 2015. godine.
Trenutno se edukuje u oblasti transakcione analize pod supervizijom.
Autor i voditelj edukacija iz neverbalne komunikacije, psihologije manipulacije, psihologije ljudskih odnosa i otkrivanja laži. Održao je preko 100 edukacija kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. Edukacije su namenjene i prilagođene ne samo psiholozima, nego svim strukama koje su vezane za rad sa ljudima, ali i onima koji žele da iskoriste znanje iz ovih oblasti u svakodnevnom životu.

2010. Godine počinje da radi kao saradnik u nastavi za Facijalnu ekspesiju emocija pri udruženju “Prori”. Nakon toga 2013. Godine, po završenim studijama, počinje sa radom kao stručni saradnik i konsultant na polju ljudskih resursa u sklopu kompanije “Domino” ; gde su vršeni i treninzi koji se bave razvojem karijere, asertivnosti, prevencijom sagorevanja i neverbalnom komunikacijom.
2015. godine počinje da radi pri razvoju kompanija kao menadžer i konsultant ljudskih resursa, a 2016. postaje direktor internacionalne kompanije za digitalni marketing gde stiče iskustvo u radu sa individuama i grupama u poslovnom okruženju.
Trenutno je direktor istraživanja u internet Institutu Wien i HR menadžer jedne novosadske IT kompanije.
U sklopu Centra “Odigos” bavi se individualnom terapijom u radu sa odraslima, partnerskim savetovanjem i biznis coachingom menadžera i zaposlenih kao i različitim edukacijama.
U svom radu najčešće primenjuje integrativan pristup koji podrazumeva upotrebu različitih terapijskih metoda i tehnika u skladu sa potrebama i karakteristikama klijenta.
Član je Društva psihologa Srbije, Asocijacije transakcionih analitičara Srbije, Internacionalne hipnoterapeutske asocijacije, Komore ljudskih resursa Srbije, i Intenacionalne policijske asocijacije.

Nemanja Dostan

USLUGE

Psihoterapija

Kliknite na uslugu koja vas vise zanima

Business coaching i executive coaching

Kliknite na uslugu koja vas vise zanima

Edukacije

Kliknite na uslugu koja vas vise zanima